05 Korrik 2020

Opinion

Ramazani shans për tregtarët

Duke ua bërë për hajr Muajin e bekur Ramazan konsumatorëve - besimtarë të fesë islame dhe duke i shprehur komplimente të sinqerta konsumatorëve – besimtarë të religjioneve tjera për urimet, mirëkuptimin dhe përkrahjen... Lexo

Milazim KRASNIQI

Kriza më e re në marrëdhëniet në mes të Kosovës e Serbisë, pas qëndrimit të njëanshëm të Bashkimit Evropian në favor të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 Korrik 2020

- Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi Inspekton investimet në fushën e futbollit në fshatin Novosellë të Pejës. (Fshati Novosellë, ora 13:00)

- Kryeministri Avdullah Hoti pret në takim drejtuesit e institucioneve shëndetësore. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 13:00)

- Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi viziton shpellën “Bukuroshja e Fjetun”, promovim i turizmit kulturor. (Pejë, ora 13:30)

 - Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi viziton Garën ndërkombëtare e automobilizimit “Kulla 2020”. (Pejë, ora 15:30)