06 Korrik 2020

Opinion

Investoni në 7 Miliard si Kapital Njerëzorë

Më 31 Tetor, popullsia e botës parashikohet të arrijë në 7 miliard. Personi i 7 miliard do të lind në një botë që është shumë më ndryshe nga ajo e vitit 1945 kur u themeluan Kombet e Bashkuara dhe kur numri ynë ishte... Lexo

Qeveria serbe, investoi në ëndrra

Bekim Haxhiu-Kamishi Problemi i veriut të Kosovës është problem i cili gjenezën e ka nga regjimi i kaluar Serb i cili në vitin 1987 themeloi komunat veriore te... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Korrik 2020

- Oda Ekonomike e Kosovës do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme për media lidhur me zhvillimet e fundit me përhapjen e pandemisë dhe ndikimet në ekonomi. (Objekti i Odës Ekonomike të Kosovës, ora 10:30) 

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Krushë e Madhe, Celinë, Nagavc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i Qendrës Rinore në fshatin Krushë e Madhe, ora 19:00)

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Hoçë e Vogel dhe Brestoc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i  Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Heronjtë e Kosovës” në fshatin Hoçë e Vogël, ora 20:00)