09 Gusht 2020

Prezantohet iniciativa “Hapësirat Kulturore të Kosovës”

Prishtinë, 19 dhjetor - Anibar organizon prezantimin e pasqyrës së vitit të parë të iniciativës “Hapësirat Kulturore të Kosovës”.

Kjo iniciativë është duke u implementuar në bashkëpunim me Kinema Lumbardhi nga Prizren, OJQ 7 Arte nga Mitrovicë dhe Pogon nga Zagreb.

Prezentimi i kësaj iniciative mbahet sot në Shtëpinë e Europes në Prishtinë duke filluar nga ora 11:00.

“Hapësirat Kulturore të Kosovës” është duke u mbështetur nga Bashkimi Evropian (BE) dhe është në vitin e parë të realizimit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)