27 Nëntor 2022

Madonna do lancoj linjë mode

SHBA, 12 mars - Madonna është duke lancuar një linjë mode së bashku me menaxherin e saj, Guy Oseary.

Këngëtarja 51-vjeçare është në krijim e sipër të një koleksioni të rrobave me emrin MG Icon, ndërsa përveç menaxherit të saj, në bashkëpunim është edhe kompania Iconix.

\"Bashkimi i forcave me Iconix për të sjellë idetë e mia te konsumatorët është shumë emocionues për mua.

Dëshiroj të punoj me Neil Cole nga Iconix dhe grupin e tij që të krijoj dhe përkthej vizonin dhe idetë e mia për MG Icon\", ka thënë Madonna.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)