09 Gusht 2020

Kidman e Urban, jo me shumë së 72 orë larg njëri-tjetrit

SHBA, 24 maj - Pas një divorci me Tom Cruise që i shkaktoi një telash të madh të dyve, Nicole Kidman duket së e ka marrë mësimin.

Me bashkëshortin e dytë, këngëtarin neozelandez Keith Urban, Nicole ka vendosur rregullin e tre diteve, që do të thotë se ajo dhe i shoqi nuk kalojnë kurrë me shumë së 72 orë larg njëri-tjetrit.

Pavarësisht impenjimeve të dy përpiqen qe të ndjekin njëri-tjetrin bashkë me vajzen Sunday Rose në turne apo shesh xhirime.

\"Ka ardhur një moment në jeten time ku unë mendoj se qellim kryesor kam te mbaj familjen time te bashkuar dhe te mos qendroj larg saj per shume kohe\", thote Kidman nga Hong-Kong ku po merr pjese ne nje event bamires per te mbledhur fonde ne ndihme te “Development Found for Women” te Kombeve te Bashkuara. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)