10 Gusht 2020

Vjedhin 16 kapakë të rrjetit të kanalizimit atmosferik në Prishtinë

Prishtinë, 22 qershor - Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" (KRUP) ka njoftuar se persona të papërgjegjshëm kanë vjedhur 16 kapakë të rrjetit të kanalizimit atmosferik në rrugën "Qemajl Stafa" në Prishtinë.

Përgjatë inspektimit në terren, KRU "Prishtina" ka informuar menjëherë  drejtorinë përkatëse të Komunës së Prishtinës  për rastin në fjalë.

Ata u zotuan se shumë shpejt do i vendosin kapakët e rinj. Shqetësues mbetet fakti që , në atë rrugë po vjedhen kapakë pothuajse çdo të tretën ditë.

Me këtë akt të shëmtuar, personat e papërgjegjshëm rrezikojnë jetën e qytetarëve, me theks të veçantë të fëmijëve dhe të të moshuarve. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)