25 Maj 2020

Toyota tërheq 900 mijë furgonë

Tokio, 18 prill - Toyota ka tërhequr qindra mijëra furgonë për shkak të detektimit të rrezikut të sigurisë.

Të premten, Toyota shpalli tërheqjen e 600 mijë furgonëve Siena të shitura në SHBA dhe 270 mijë në Kanada, për shkak të shqetësimeve të sigurisë.

Toyota tha se tërheqja vlen për makinat e prodhuara në periudhën 1998 deri 2010. Toyota ka tërhequr më shumë se tetë milionë automjete në muajt e fundit. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 Maj 2020

- Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në shenjë nderimi për të burgosurit shqiptarë të vrarë para 21 vjetësh viziton Burgun e Dubravës në Komunën e Istogut. (Burgu i Dubravës ora 10:30)