20 Shtator 2020

OEAK prezanton indeksin e zhvillimit të sektorit të prodhimit

Prishtinë, 23 maj - Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) organizon tryezën e radhës të titulluar 'Indeksi i Zhvillimit të Sektorit të Prodhimit', ku do të prezantohen të gjeturat e një studimi mbi konkurrueshmërinë e sektorit të prodhimit.

Paneli do të përfshijë diskutime nga Ministri i Financave, Bedri Hamza, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, dhe Leonora Kusari nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

Kalendari

Ngjarjet e datës 20 Shtator 2020

- Forumi Ballkanik në emër të Platformës së Shoqërisë Civile për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut mban konferencë për shtyp në të cilën publikon raportin hulumtues, që është një vështrim mbi progresin e bërë nga 6 vendet e Ballkanit Perëndimor drejt zbatimit të zotimeve të tyre që nga Samiti i Ballkanit Perëndimor në Londër (2018) dhe Poznań (2019), të zhvilluara në kuadër të Procesit të Berlinit të nisur në vitin 2014. (Zyret e Forumit Ballkanik Rr. Tirana, C4/2 LAM B-N2 11-1, banesat e bardha të Prime Group, afër Euro Printy, ora 13:00)
 
- Lëvizja Vetëvendosje mban konferencë për media. (Zyret e LV-së në Arbëri, ora 14:00)