29 Maj 2020

Nesër pastrohet rezervuari i ujit në fshatin Vragoli

Prishtinë, 29 prill - Gjatë ditës së nesërme,  Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” ka planifikuar të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në fshatin Vragoli, komunë e Fushë Kosovës. 

Konsumatorët të cilët furnizohen me ujë të pijshëm nga ky sistem do të mbesin pa ujë duke filluar nga ora 12:00 – 15:00 dhe ata janë: Parku i Biznesit në Drenas, Sllatina e Madhe dhe  Fshati Henc.

Pastrimi i rezervuarëve të ujit, i  domosdoshëm bazuar në shërbime cilësore për konsumatorët.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Maj 2020

- Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prizrenit, e thirrur nga kryesuesi i Kuvendit. (Salla e shtëpisë së kulturës "Xhemajli Berisha", ora 10:00)

- Mbahet mbledhje e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, shqyrëtohet  raporti vjetor i përformancës se Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2020, në të cilën do të bëhët shqyrtimi i propozim vendimit për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019.  (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK-së, ora 14:00)