26 Maj 2020

KRU 'Prishtina' me ligjërata për fëmijë lidhur me rëndësinë e ujit të pijshëm

Prishtinë, 28 maj - Kompania Rajonale e Ujësjellësit 'Prishtina' sh.a. (KRUP) gjatë ditës së sotme priti në vizitë fëmijë të vegjël, parashkollorë nga Kopshti 'Bota e Cudirave' në Prishtinë.

Vizita u realizua në Fabrikën e Trajtimit të Ujit në Shkabaj.

Rreth 20 fëmijëve parashkollorë të këtij kopshti , stafi i ujësjellësit të Prishtinës u mbajti një ligjeratë elementare për vlerat e pamohueshme, rëndësinë dhe përdorimin e drejtë të ujit të pijshëm.

Fëmijët e vegjël ishin mjaft të lumtur që vizituan fabrikën më të madhe të ujit të pijshëm në Republikën e Kosovës.

KRU,,Prishtina,, që nga java e kaluar është duke mbajtur ligjerata për fëmijë, duke filluar nga parashkollorët, që të vazhdojë më pas edhe me nxënës të shkollave fillore të mbarë zonës së shërbimit.

Tu mësojmë fëmijëve tanë , gjërat më të bukura për jetën!

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 Maj 2020 - Komisioni për Integrim Evropian diskuton lidhur me përmbushjen e obligimeve të Kosovës, në procesin e liberalizimit të vizave dhe shqyrton raportin e Ministrisë së Integrimit Evropian lidhur me financimin e Kosovës nga BE-ja, në luftimin e COVID-19. (Ndërtesa e Kuvendit, N303, ora 11:00)  

- Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale takohet me Sekretarin e Ministrisë së Shëndetësisë, Naim Bardiqi. (Ndërtesa e Kuvendit, N302, ora 11:00)

- Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike shqyrton Raportin Vjetor të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) për vitin 2019. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 11:00)

- Presidenti i vendit, Hashim Thaçi,  do ta vizitojë Oden Ekonomike të Kosovës. (Lokalet e OEK-ut, ora 11:30)

 - Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, merr pjesë në ceremoninë e zbulimit të lapidarit të dëshmorit Luan Qerimaj dhe 4 dëshmorëve tjerë, në Gllogjan. (Te vendi i quajtur Lejthia, Gllogjan, Deçan, ora 11:30)

- Instituti Demokraci për Zhvillim Sfidat dhe nevojat e nënave vetë-ushqyese në kohë (pas)pandemie”  (Përmes platformës online, Google Meet, ora 17:00 - https://forms.gle/HAxFHsHEScpDdMx99)