06 Prill 2020

Industri

Lotus me modelin të ri

Londër, 24 gusht - Prodhuesi Lotus ka konfirmuar se këtë vjeshtë në panairin parisien të automjeteve do të paraqes konceptin paralajmërues. Bëhet fjalë për një studim i cili njëkohësisht do të paralajmëroj ardhjen e... Lexo

General Motors del në bursë

Dedroid, 20 gusht - General Motors (GM), paraqiti kërkesën e saj për regjistrim në bursë në Nju-Jork dhe në Toronto. Si institute udhëheqëse në... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)