22 Shtator 2019

Diskutohen kapacitetet e energjisë së ripërtëritshme dhe kost-efektiviteti i tyre

Prishtinë, 25 qershor - Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) organizojnë tryezën e rrumbullakët: "Kapacitetet e energjisë së ripërtëritshme dhe kost-efektiviteti i tyre".

Diskutimi do të përqëndrohet në progresin e deritanishëm të Kosovës në arritjen e objektivave të energjisë, mundësive për BRE-të, klimën aktuale për investime, si dhe kost-efektivitetin e tyre.

 Tryeza e rrumbullakët është një ngjarje e hapur që do të mbledhë politikbërësit, investitorët, bizneset dhe përfaqësuesit jofitimprurës të sektorit të energjisë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 22 shtator 2019

- Federata e pingpongut të Kosovës zhvillon garat ekipore në Superligën e Meshkujve. (Pallati i Sporteve në Prishtinë, ora 10:00)

- Instituti i Kosovës për Drejtësi me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan - Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit dhe NED-it, , do të mbajë konferencë për media, në të cilën do publikohet raporti: “Drejtësia administrative në Kosovë, ligji VS praktika”. (Hotel Sirius, ora 10:30)

- Përmbylljes Java e Kosovës për Zhvillim të Qendrueshëm dhe Java Europiane e Mobilitetit. (Tek monumenti Newborn, ora 12:30)

- Partia e Drejtësisë do të shënojë njëzet vjetorin e themelimit të Partisë. (Salla e Kuqe të Pallatit të Rinisë e Sporteve, ora 14:00)