05 Dhjetor 2021

Energjetikë

Kuvendi shqyrton Strategjinë për Energjinë 2009-2018

Prishtinë, 18 mars - Kuvendi i Kosovës, po shqyrton sot, në seancë plenare, Propozim-Strategjinë e Energjisë për periudhën 2009-2018. Ministrja e Energjisë, Justina Pula, tha se Strategjia e Energjisë, bazohet në projektin Qeveritar për... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 dhjetor 2021

- Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Zyra e UNICEF-it shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit me moton “Volunteer Now For Our Common Future”. (Galeria Kombëtare të Kosovës, ora 11:30)

- Qendra për Art dhe Komunitet Artpolis organizon protestën me moton “Boll Ma - Asnjë grua e vajzë më pak, asnjë vdekje më shumë”, kundër dhunës dhe vrasjeve të vajzave dhe grave, dhe mungesës së përgjigjes së duhur institucionale. (Plateja e sheshit “Zahir Pajaziti”, ora 12:00)