12 Korrik 2020

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Vullnetarëve

Prishtinë, 5 dhjetor - Zyra e Vullnetarëve të Kombeve të Bashkuara (UNV) dhe UNICEF do të shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve (IVD) 2019 me moton Të Bëjmë Punë Vullnetare për një Ardhmëri Gjithëpërfshirëse, në një ngjarje që do të mbahet sot në Qendrën për Komunitete Termokiss në Prishtinë.

Pjesëmarrësit e këtij aktiviteti do të kenë mundësinë të bashkëveprojnë përmes aktiviteteve interesante, të shkëmbejnë histori kuptimplotë dhe të njohin vlerën e diversitetit në shoqërinë tonë.

IVD 2019 është organizuar në bashkëpunim me UNDP, UN Women dhe IOM.

Më 5 Dhjetor, në mbarë botën shënohet Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 12 Korrik 2020

- Kryeministri Avdullah Hoti do të mbajë konferencë për medie. (Oborri i Qeverisë, ora 16:00)