04 Korrik 2020

Rahoveci publikon emrat e përfituesve të grandëve për ndërmarrësi

Prishtinë, 15 tetor - Komuna e Rahovecit, përmes drejtorisë për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm ka publikuar thirrjen për ndarjen e skemës së grandeve  për “Zhvillimi i ndërmarrësisë në komunën e Rahovecit”, pas mbylljes së afateve për aplikim, kjo drejtori ka formuar komisionin për vlerësimin e dokumenteve të të gjithë aplikantëve.

Pas shqyrtimit dhe vlerësimin e të gjitha dokumenteve të aplikantëve, komisioni ka përgatitur raportin me emra të cilët i kanë plotësuar kushtet, bazuar në kriteret që janë vendosur nga drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm.

Raportin me detaje mund të gjeni në vegëzën: https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2019/10/Raporti-i-komisionit-per-shqyrtimin-dhe-vleresimin-e-kerkesave-per-ndarjen-e-skemes-se-grandeve-Zhvillimi-i-ndermarresise-ne-komunen-e-Rahovecit.pdf.

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Korrik 2020

- Shoqata "Miqtë e Amerikës", do të organizojë aktivitet në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA ku aktiviteti fillon me pastrimin e sheshit Bill Clinton nga zjarrfikësat e Prishtinës. (Sheshit Bill Clinton, ora 10:00)

- Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi do të bëjë shenjëzimin e shtigjeve të biçikletave në hyrje të Fushë-Kosovës, te rrethi i kazermës “Adem Jashari”, bashkë me grupin e çiklistëve “Marakli t’biçikletave”. (Parkingu i Ministrisë së Infrastrukturës, ora 10:00)

- Në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA pjestarët e Qendrës së Mjekësisë Urgjente të Prishtinë do ta ngrisin flamurin. (Sheshi Bill Clinton, ora 11:00)
 
- Kryeministri merr pjesë në fillmin e fushatë së korrje shirjeve në Kosovë. (Zona Industriale në fshatin Shirokë, Komuna e Suharekës, ora 14:00)