06 Prill 2020

Mbahet punëtoria me temën “Pastrimi i parave - riparimi i aseteve”

Prishtinë, 3 dhjetor - Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), së bashku me Ambasadën Britanike do të organizojnë një punëtori dyditore me temën “Pastrimi i parave - riparimi i aseteve”.

Në punëtori do të jetë prezent ligjëruesi Michael Hopmeier, gjykatës në Southwark Crown Court në Mbretërinë e Bashkuar, i cili do të diskutojë për sfidat e hetimit të krimit ekonomik, rregullimin dhe parandalimin e pastrimit të parave, regjimin e konfiskimit në Kosovë dhe për tema të tjera lidhur me konfiskimin.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)