27 Shkurt 2021

AKB përgatit 14 kërkesa për partitë politike dhe Qeverinë

Prishtinë, 21 janar - Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) organizon konferencën për media e rreth 14 kërkesave të AKB-se, bizneseve dhe konsumatoreve deri me 14 shkurt 2021, kur edhe përfundojnë zgjedhjet lidhur me rritjen e mirëqenies qytetare dhe pasurimin dhe implementimin e Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike per vitin 2021.

AKB ka përgatitur 14 kërkesa gjithëpërfshirëse qe do t'i adresohen Qeverise se Kosovës dhe Partive politike qe kan synim ulëse ne Parlamentin e Kosovës dhe formimin e institucioneve qeveritare, e qe këto kërkesa do te prekin interesin e çdo biznesi e qytetari për te tejkaluar krizën me lehte e krijuar nga Pandemia COVID 19 dhe rrethanat tjera.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 Shkurt 2021

 - Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Kampionatin Individual të Kosovës “Adem Jashari”për Seniorë. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

- Klubi i Pingpongut “Priping”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, ora 14:00)