29 Nëntor 2020

Ekonomi

Eurozona dhe FMN, 45 miliard euro për Greqinë

Bruksel, 12 prill - Arrihet marrëveshja për akordimin e një shumë përafërsisht prej 45 miliard eurosh për Greqinë për të tejkaluar krizën e thellë financiare që e ka përfshirë. Kështu pas mbledhjes së tyre,... Lexo

I ulet nota e kredisë Greqisë

Athinë, 10 prill - Greqisë, e cila në tregjet ndërkombëtare gjen borxhe vetëm me përqindje të lartë të interesit, iu është ulur nota e... Lexo

TEB Banka lanson kredi me pauzë

Prishtinë, 8 prill - TEB ka lansuar produktin bankarë Kredia me Pauzë që i mundëson klientëve që të pauzojnë kredinë një herë në vit... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Nëntor 2020

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e parë për media lidhur me hapjen e vendvotimeve. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 8:00)

- Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të komunës së Podujevës Naim Fetahu, do të votojë në shkollen fillore “Esat Mekuli”. (Fshati Dobratin në Podujevë, ora 10:00)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e dytë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 11:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 11:30)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e tretë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 15:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 15:30)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e katertë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 19:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 19:30)