29 Nëntor 2020

Ekonomi

Banka Botërore partnere e institucioneve të Kosovës

Prishtinë, 15 prill - Presidenti i Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu priti sot drejtoreshën rajonale të Bankës Botërore, znj. Jane Armitage, e cila ritheksoi përkushtimin e Bankës Botërore për ta ndihmuar Kosovën dhe të... Lexo

BSPK paralajmron protestë me 1 Maj

Prishtinë, 15 prill - Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka bërë të ditur se ka vendosur që për 1 Maj do të protestoj për shkak... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Nëntor 2020

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e parë për media lidhur me hapjen e vendvotimeve. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 8:00)

- Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të komunës së Podujevës Naim Fetahu, do të votojë në shkollen fillore “Esat Mekuli”. (Fshati Dobratin në Podujevë, ora 10:00)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e dytë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 11:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 11:30)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e tretë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 15:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 15:30)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e katertë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 19:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 19:30)