22 Shtator 2019

Rahoveci u bën thirrje fermerëve për aplikim për ndërtimin e stallave

Rahovec, 30 gusht - Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe ZHvillimit Rural në Rahovec u bënë thirrje fermerëve për aplikim, për ndërtimin e stallave të vogla me participim.

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në komunën e Rahovecit, në kuadër të programit për zhvillimin e bujqësisë për vitin 2019, u bënë thirrje të gjithë fermerëve të komunës, për aplikim për ndërtimin e stallave të vogla me për fermer me participim.

Aplikimi i fermerëve bëhet në zyrat e Drejtorisë  për Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Afati i aplikimit fillon prej datës 02 Shtator 2019 deri me datë 16 Shtator 2019.

Kalendari

Ngjarjet e datës 22 shtator 2019

- Federata e pingpongut të Kosovës zhvillon garat ekipore në Superligën e Meshkujve. (Pallati i Sporteve në Prishtinë, ora 10:00)

- Instituti i Kosovës për Drejtësi me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan - Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit dhe NED-it, , do të mbajë konferencë për media, në të cilën do publikohet raporti: “Drejtësia administrative në Kosovë, ligji VS praktika”. (Hotel Sirius, ora 10:30)

- Përmbylljes Java e Kosovës për Zhvillim të Qendrueshëm dhe Java Europiane e Mobilitetit. (Tek monumenti Newborn, ora 12:30)

- Partia e Drejtësisë do të shënojë njëzet vjetorin e themelimit të Partisë. (Salla e Kuqe të Pallatit të Rinisë e Sporteve, ora 14:00)