06 Prill 2020

Bujqësi

Gjilani mbjell 2 mijë lule në kampusin e shkollave të mesme

Gjilan, 2 korrik - Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka filluar sot mbjelljen e 2 mijë luleve në kampusin e shkollave të mesme. Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica, i cili së bashku me stafin dhe personelin e këtyre shkollave po e realizojnë këtë... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)