25 Qershor 2019
Qeveria tërheq Projektligjin për Financimin e subjekteve politik Prishtinë, 25 qershor - Në mbledhjen e sotme te Qeverisë se Republikës se Kosovës është aprovuar propozimi për t’iu drejtuar Kuvendit të Republikës së Kosovës për tërheqjen e Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike. Lexo
Komuna e Mitrovicës vazhdon mbështetjen e fermerëve Mitrovicë, 25 qershor - Në kuadër të realizimit të projekteve dhe planeve zhvillimore në sektorin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Komuna e Mitrovicës realizoi projektin... lexo
OAK adreson problemet me konkurrencën jolojale në AKK Prishtinë, 25 qershor - Problemet me të cilat po ballafaqohen bizneset në raport me konkurrencën jolojale, e me theks të veçantë bizneset e sektorit të qeramikës ishin tema... lexo
Vazhdohet afati për legalizimin e armëve edhe për tre muaj Prishtinë, 25 qershor - Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt konferenca për media për vazhdimin e afatit për legalizim të armëve. Vendimi i Ministrisë... lexo
Në Fushë Kosovë inaugurohet sistemi i ujit të pijshëm Fushë Kosovë, 25 qershor – Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, së bashku me Burim Berisha Kryetar i Komunës së Fushë Kosvës dhe Kryeshefin Ekzekutiv të KRU... lexo