31 Maj 2020

UPZ dhe AKA nga Turqia do të organizojnë konferencë shkencore ndërkombëtare

Prizren, 30 prill - Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka arritur marrëveshje për bashkëpunim me Asociacionin Kutbilge Academicians nga Turqia për organizimin e Konferencës ndërkombëtare të shkencës dhe teknologjisë në UPZ prej 29-30 Gusht 2019.

Marrëveshja është nënshkruar nga Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj u.d. Rektor në UPZ dhe Dr. Hamza Kandemir, udhëheqës i Bordit të kësaj organizate.

Përfaqësuesit e dy institucioneve e vlerësuan lartë arritjen e këtij bashkëpunimi dhe organizmin e kësaj konference të rëndësisë së veçanet.

Kalendari

Ngjarjet e datës 30 Maj 2020

- Instituti Demokratik i Kosovës / Transparency International Kosova organizon konferencën për media ku do të shpalosen gjetjet preliminare nga monitorimi i aktiviteteve të prokurimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë kohës së pandemisë. (Hotel Sirius, ora 11:00)

 

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyret e qendrore të Vetëvendosje, ora 17:00)