10 Prill 2021

Universiteti i Prishtinës nënshkruan Memorandum me Projektin “Heras Plus”

Prishtinë, 5 mars - Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” do të organizojë ceremoninë e nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit me Projektin “Heras Plus”.

Përmes këtij Memorandumi, UP-ja dhe Projekti ‘Heras Plus’ bien dakord të punojnë së bashku drejt zhvillimit të mëtejmë të kapaciteteve të UP-së, përfshirë këtu planifikimin strategjik, promovimin e kërkimit shkencor dhe inovacionit, sigurimin e cilësisë, zhvillimin e kapaciteteve përmes ofrimit të trajnimeve, e të tjera fusha.

Fjalë rasti në këtë ceremoni do të adresojnë rektori i UP-së, prof. dr. Naser Sahiti, z. Aqim Emurli, lider i projektit HERAS+ dhe znj. Sandra Horina, udhëheqëse e zyrës për Bashkëpunim Austriak për Zhvillim (ADA). 

Kalendari

Ngjarjet e datës 10 Prill 2021

- Ervehe Gashi, Prokurore e Krimeve të Rënda në Prokurorinë Themelore në Prizren mban konferencë për media, në të cilën do ta shpalosi të vërtetën, mbi gjithë manipulimrt e transmetuar ne emisionin “KallxoPërnime”.   (Hotel Sirius, ora 11:00)  

- Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) mban konferencë për medie me temë: “Disa nga veprimet më urgjente për Qeverinë Kurti II”. (Hotel Sirius, ora 11:00)

- Deputeti i Kuvendit të Republikës së Kosovës nga AAK-ja, Shemsedin Dreshaj, mban konferencë për medie, me temën: “Menaxhimi i pandemisë dhe vaksinat”. (Selia Qendrore e AAK-së, ora 12:00)