20 Shtator 2020

ORCA prezanton gjetjet për menaxhimin e financave nga universitetet publike

Prishtinë, 30 janar - Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) organizon tryezën e rrumbullakët me temë “Transparenca dhe Llogaridhënia në Universitetet Publike".

Në ketë tryezë do të diskutohen gjetjet e dy raporteve mbi transparencën e dokumenteve dhe menaxhimin e financave nga universitetet publike.

Projekti financohet nga Agjencia Austriake për Zhvillim (ang. ADA) dhe zbatohet nga konzorciumi KEC, ORCA dhe ZSI.

Kalendari

Ngjarjet e datës 20 Shtator 2020

- Forumi Ballkanik në emër të Platformës së Shoqërisë Civile për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut mban konferencë për shtyp në të cilën publikon raportin hulumtues, që është një vështrim mbi progresin e bërë nga 6 vendet e Ballkanit Perëndimor drejt zbatimit të zotimeve të tyre që nga Samiti i Ballkanit Perëndimor në Londër (2018) dhe Poznań (2019), të zhvilluara në kuadër të Procesit të Berlinit të nisur në vitin 2014. (Zyret e Forumit Ballkanik Rr. Tirana, C4/2 LAM B-N2 11-1, banesat e bardha të Prime Group, afër Euro Printy, ora 13:00)
 
- Lëvizja Vetëvendosje mban konferencë për media. (Zyret e LV-së në Arbëri, ora 14:00)