03 Prill 2020

Nxënësit e Shkollës Fillore 'Faik Konica' në Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit

Prishtinë, 22 shkurt - Edhe nxënësit e Shkollës Fillore 'Faik Konica' në Prishtinë kanë dal në Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit.

Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit ka falenderuar Shkollën fillore "Faik Konica" me saktësisht klasën VI/6 me kujdestarën Arbenita Gagica, për ftesën që Grupi i qytetarëve për Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit të bashkë bisedoj me nxënsit për resurset ujore dhe mjedisin.

Eksona Shala si ekologe, eksperte e Mjedisit dhe anëtare e grupit, në orën e Ekologjisë ndau me nxënsit shumë njohuri.

"Ishte knaqësi me pa interesimin dhe pasionin e nxënsve për mbrojtjen e ujit dhe mjedisit. Bravo ju lumtë për iniciativën dhe faleminderit për mbështetjen", thekson Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badofcit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 3 Prill 2020

- Banka Qendrore e Republikës së Kosovës mban konferencën për shtyp për zhvillimet në sektorin financiar pas paraqitjes së Pandemisë Covid 19. (Ndërtesa e BQK-së, ora 11:00)

- Kompanitë Rajonale e largimit dhe grumbullimit te Mbeturinave mban konferencë për medie (Zyret e Kompanisë “Pastrimi", ora 12:00)

- Kompania Rajonale e Ujësjellësit 'Prishtina' të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në objektin prodhues Kroni në komunën e Fushë Kosovës.