30 Maj 2020

Mbahet Dita qendrore informuese për Programin Erasmus+

Prishtinë, 28 tetor - Zyra e Bashkimit Evropian, në bashkëpunim me Zyrën e Erasmus+ në Kosovë dhe Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, do të organizojnë Ditën qendrore informuese për Programin Erasmus+.

Programi Erasmus+, që nga krijimi në vitin 2014, bashkoi shtatë programe të BE-së në fushën e arsimit, trajnimit dhe rinisë, përfshi për herë të parë edhe sportin.

Kalendari

Ngjarjet e datës 30 Maj 2020

- Instituti Demokratik i Kosovës / Transparency International Kosova organizon konferencën për media ku do të shpalosen gjetjet preliminare nga monitorimi i aktiviteteve të prokurimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë kohës së pandemisë. (Hotel Sirius, ora 11:00)