29 Maj 2020

Fillon instalimi i ngrohjes qendrore në Shkollën Fillore në Hoçë te Vogël

Rahovec, 30 prill - Komuna e Rahovecit ka njoftuar se sot ka filluar procesi i instalimit të sistemit të ngrohjes qendrore në Shkollën Fillore "Heronjtë e Kosovës" në fshatin Hoçë e Vogël.
'
Shkollën “Heronjtë e Kosovës” në fshatin Hoçë e Vogël sot e vizitoi drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Avni Morina ku nga afër panë se si rrjedh procesi i instalimit të nxehjes qendrore.

"Puna po zhvillohej në shtrirjen dhe montimin e gypave përcjellës të ngrohjes, për të vazhduar më tej me montimin e radiatorëve.

Punëtorëve që punonin aty u dëshiruam punë të mbarë dhe mbarëvajtje në kryerjen e punimeve të mëtejshme", tha drejtori Morina

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Maj 2020

- Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prizrenit, e thirrur nga kryesuesi i Kuvendit. (Salla e shtëpisë së kulturës "Xhemajli Berisha", ora 10:00)

- Mbahet mbledhje e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, shqyrëtohet  raporti vjetor i përformancës se Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2020, në të cilën do të bëhët shqyrtimi i propozim vendimit për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019.  (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK-së, ora 14:00)