05 Prill 2020

Arsim

Sot përfundon viti shkollor

Prishtinë, 22 qershor - Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës se Kosovës ka bërë të ditur se procesi mësimor ka përfunduar për këtë... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)