26 Janar 2020

Arsim

Kosova ka nevoja për shkolla profesionale

Prishtinë, 20 mars - Universiteti për Biznes dhe Teknologji (UBT), në bashkëpunim me Agjencinë për Zhvillim Rajonal, sot në UBT prezantuan projektin“Auditimi i shkathtësive”. Përveç këtyre dy institucioneve, pjesëmarrës... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 janar 2020

- Let’s Do It Kosova dhe Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badocit organizojn aksion pastrimi në liqenin e Badocit. (Liqeni Badocit, ora 10:00 - nisja bëhet nga zyret e Let’s Do It Kosova, ora 9:30)

- Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport e Komunës së Istogut për nder të “Tre Dëshmorëve të Shkollës Shqipe “ do të organizoj turnirin ndërkombëtarë në shah UÇA.92. (Restorant Butrint në Istog, ora 10:30)