29 Maj 2017

Jacobson vizitoi Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës

Prishtinë, 12 prill - Ambasadorja znj. Tracey Ann Jacobson u prit nga Guvernatori Bedri Hamza me të cilin shkëmbeu informacion mbi zhvillimet ekonomike dhe financiare në Republikën e Kosovës.

Guvernatori Hamza falënderoi Ambasadoren Jacobson për vizitën dhe kontributin që  shteti i saj ka dhënë BQK-së dhe sektorit financiar, duke u shprehur  i  gatshëm  për  thëllim  të  bashkëpunimit më  qëllim  të  zgjerimit të  mbështetjes  nga  ana e  SHBA-ve.

Duke u falënderuar për pritjen, Ambasadorja Jacobson u zotua se vendi i saj do të   vazhdojë përkrahjen e zhvillimit ekonomik, dhe institucional të Republikës së  Kosovës. 
 

Shpėrndaje artikullin:

Prapa
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
TK1017Istanbul - AtaturkSCHEDULED 08:11
EZS1483GeneveSCHEDULED 08:35
TB1651BrusselsSCHEDULED 08:49
WK402ZurichSCHEDULED 08:39
WK1406ZurichSCHEDULED 08:42
Nr. Fl. Për Statusi
EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkSCHEDULED 09:25
TB1652BrusselsSCHEDULED 09:45
WK403ZurichSCHEDULED 09:50
WK1407ZurichSCHEDULED 10:00

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh