28 Mars 2017

Nisë gjykimi i parë i rastit Bllaca

Prishtinë, 16 mars - Ka nisur gjykimi i parë i rastit Bllaca, kundër Fahredin Gashit e Hysri Ramës.

Seanca ka nisur me dëshmitaren Hyrie Gashi, vajza e të vrarit Sali Gashi.

Për këtë vrasje dhe për krime lufte ndaj popullatës civile asnjëri nga dy të të akuzuarit nuk e kanë pranuar fajësinë.

Megjithëse ishte paraparë që dëshmitari i parë të ishte Nazim Bllaca, dëshmia e tij është shtyrë për të enjten.

Shpėrndaje artikullin:

Prapa
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh