28 Mars 2017

Modeli i ri Ford Transit Connect

Detroid, 12 korrik - Modeli plotësisht i ri i Ford-it, Transit Connect ofron mundësi udhëheqëse në klasën e vet kur bëhet fjalë për transport, me të cilin lehtësohet puna e instaluesve të ujit, elektricistëve dhe zanatet tjera.

Transit Connect i cili në ofertë do të përfshihet në fund të këtij viti, u mundëson ndërmarrësve që të ngarkojnë ngarkesa nga më të ndryshme dhe gjatësi të ndryshme.

Inxhinierët e Ford-it kanë zhvilluar sistem inovativ në hapësirën për ngarkesa, i cili mundëson që Transit Connect i sigurt të transportojë gjësende siç janë gypat apo role të shtresave të dyshemesë deri në 3.5 metra gjatësi në versionin L2, respektivisht 3 metra në versionin L1.

Transit Connect blerësve funksione të mençura si ulëse të dyfishtë fleksibile e bashkëvozitësit, e cila paloset kur ka nevojë për bartjen e gjësendeve më të gjata, pastaj aty është ndriçimi LED në hapësirën për ngarkesë, etj.

Shpėrndaje artikullin:

Prapa
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh