25 Qershor 2017

Teknologji

Gjarmania përgjon mesazhet e koduara të WhatsApp dhe Skype

Berlin, 23 qershor - Gjermania miratoi të enjten një ligj të shumë kritikuar për sigurinë, i cili u mundëson autoriteteve që të përgjojnë përmbajtjen e mesazheve të koduara në aplikacionet "WhatsApp" dhe "Skype".Lexo

Digjitalizohet sistemi i qendrës së thirrjeve në Prishtinë

Prishtinë, 22 qershor - Komuna e Prishtinës vazhdon projektet e digjitalizimit të shërbimeve ndaj qytetarëve. Kësisoj, sot u prezantua aplikacioni “përPrishtinën” dhe sistemi tërësisht i digjitalizuar i qendrës së thirrjeve. Lexo

Komuna e Prishtinës lanson aplikacionin 'përPrishtinën'

Prishtinë, 22 qershor - Komuna e Prishtinës organizon sot një konferencë për media do të prezantojë aplikacionin “përPrishtinën” dhe sistemin tërësisht të digjitalizuar të qendrës së thirrjeve. Lexo

Google heq videot që lidhen me terrorizmin

New York, 20 qershor - Kompania Google tha se po rrit përpjekjet për të identifikuar dhe hequr videot që lidhen me terrorizmin dhe përmbajtjen ekstremiste, veçanërisht në platformën e saj YouTube.Lexo

Kina prodhuesja e superkompjuterit më të shpejtë në botë

Pekin, 20 qershor - Superkompjuterët e Kinës \"Sunway TaihuLight\" dhe \"Tianhe-2\" janë renditur përkatësisht në vendin e parë dhe të dytë në top listën e 500 superkompjuterëve.Lexo

Ekspertja amerikane mbajti ligjëratë për kërcënimet kibernetike

Prishtinë 15 qershor - Në Ministrinë e Punëve të Brendshme, znj. Laura Galante, eksperte e sigurisë kibernetike, ka mbajtur një ligjëratë për të shpjeguar analizimin e rrjetit, sa i përket kërcënimeve kibernetike. Ligjërimin e znj Ganante e ka organizuar ICITAP-i dhe është mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.Lexo

previous

1-6 Nga 2408

next

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh