25 Qershor 2017

Ngjarjet e datës 30 Tetor 2015

- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, salla P - 31, ora 9:00)

- Mbahet Konferenca Shkencore “Ripushtimi jugosllav i viseve shqiptare dhe Lufta e Drenicës (1944 - 1945)”.(Instituti Albanologjik në Prishtinë, ora 9:00)

- Kolegji AAB organizon hapjen solemne të konferencës shkencore ndërkombëtare ICLS2015, "Funksionimi i shtetit juridik në Evropën Juglindore". (Ambientet e Kolegjit AAB, ora 9:30)
 
- Drejtorja e zyres për Demokraci dhe Qeverisje Sara Bjukenen do të nënshkruajë me Kryetarin e Komunës së Ranilukut Gradimir Mikić  një Memorandum Mirëkuptimi,  përmes së cilit do të shprehë përkushtimin ndaj bashkëpunimit dhe mbështetjes së kësaj komune. (Zyra e Kryetarit të Komunës së Ranilugut, ora 10:00)

- Me rastin e Muajit te vetëdijesimit te grave për kancerin e gjirit, Ministria e  Shëndetësisë dhe Bordi Nacional për Kontrollin e Kancerit, organizojnë tryezë të rrumbullakët: “Mamografia mobile-impakti sot dhe nesër”. (Hotel Swiss Diamond, ora 10:00)

- Instituti Demokratik i Kosovës në bashkëpunim me Asociacionin e Komunave të Kosovës organizojnë tryezën me temën “Decentralizimi dhe modernizimi i ueb faqeve të komunave”. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

- Në 15 vjetorin e vdekjes, organizohet akademi përkujtimore në nderim të vepres së intelektualit dhe veprimtarit arvanitas Aristidh Kola. (Institutin Albanologjik i Prishtinës, ora 10:00)

 

- Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Kuvendi i Kosovës, salla C-301, ora 11:00)

- Mbahet ceremonia e certifikimit të rekrutëve të rinj të FSK-së, dhe dhënien e Betimit, pas kryerjes së Kursit Bazë të komponentit aktive, gjenerata 2/2015. (Kazerma “Skënderbeu”, në Ferizaj, ora 11:00)

- Mbahet manifestimi “Dita e Mjaltit Llapjan” në Podujevë.(Sall e Kuvendit Komunal dhe Sheshi i qytetit, ora 11:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë  për media lidhu me pagën minimale, njohjen e përvojës së punës të punëtorëve për periudhën 1990-1999 dhe dhe amandamentimin e Ligjit të Punës.(Lokalet e BSPK-ës, ora 12:00)

 

- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.(Ndërtesa e Qeverisë, salla P – 31, ora 16:00)

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh