25 Qershor 2017

Ngjarjet e datës 21 Tetor 2015

- Me iniciativën e disa organizatave jo qeveritare, organizohet tryezë e rrumbullakët ku do të diskutohet mbi situatën politike në vend, me theks të veçantë në gjetjen e alternativave për tejkalimin e kësaj situate  me deputetët Vjosa Osmani dhe Ilir Deda, analistë, gazetarë dhe përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile. (Hotel Sirius, ora 10:00)

- Agjencia për Barazi Gjinore/Zyra e Kryeministrit në bashkëpunim me Komisionin për Drejta të Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione, në Kuvendin e Kosovës mban tryezë në promovimin e Ligjit të ri për Barazi Gjinore. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Zyra e Prokurorit te Shtetit organizon tryezë lidhur me viktimat të krimit  në Pejë. (Hotel Dukagjini në Pejë, ora 10:30)

- Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami do të presë në takim një delegacion të Këshillit të Lartë të Arsimit të Republikës së Turqisë. (Kabineti i Ministrit, ora 10:30)

- Mbledhja e Komisionit për Buxhet Dhe Financa në të cilin do të behët shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësitë, hqyrtimi i Raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për gjashtëmujorin e parë të vitit 2015, etj. (Ndërtesa e Kuvendit, salla C 203, ora 11:00)

- Në kuadër të të javës së viktimave të krimit Zyra e Prokurorit te Shtetit organizon ligjeratë nxënesit e Shkollë së Mesme "Fan.S.Noli", në Podujevë, ora 11:00)

- Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale mban konferencë me temë “Cila është qasja e Mbretërisë së Jordanisë në procesin e decentralizimit dhe reformës së qeverisjes lokale?”. (Hotel Swiss Diamond, ora 11:00) 

- Instituti Ballkanik i Politikave (IPOL) organizon tryezë me temën “Tregu i Punës në Kosovë – Mundësitë dhe Kufizimet”,(Restorant “Orion”, ora 11: 00)

 - Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami se bashku me delegacionin e Turqisë mbajnë konferencë për media. (Ndërtesa e MASHT, ora 11:10)

- Klubi Futbollistik “Prishtina” mban konferencë për media. (Zyrat e Klubit, ora 12:30)

- Mbahet ceremonia solemne e përurimit të godinës së shtatë të Kolegjit AAB në Prishtinë. (Kampusi i Kolegjit AAB në  Prishtinë, ora 13:00)

- Ministria e Zhvillimit Ekonomik, KEDS dhe Rudis organizojnë ceremoninë e fillimit të punimeve të centralit të parë në Kosovë me panele solare. (Gjurgjevik i Madh në Komunën e Klinës, ora 13:00)

- Mbledhja e komisionit për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor në të cilën behët shqyrtimi i projektligjit për rregullimin e shërbimeve të ujit. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 302, ora 13:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyrët e Vetëndosjes, ora 14:00)
Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh